Shopping cart

close
  • No products in the cart.

Return To Shop

RAMEN EN DEUREN

Ramen en deuren op maat van jouw woning, stijl en budget verkrijgbaar in aluminium, hout of pvc. Voor onze ramen en deuren werken we samen met Profel, de beste leverancier op de Belgische markt.

√ Lange levensduur
√ Uitstekende veiligheid
√ Uitzonderlijke isolatie
√ Geluidswerend
√ Verschillende stijlen

PVC

PVC raam

Met haar duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en voortreffelijke isolatiewaarden gooit pvc een aantal zeer forse troeven op tafel. De pvc ramen en deuren van Raammakers zijn stuk voor stuk technische hoogstandjes en zijn leverbaar in elk gewenste stijl (effen, houtnerfstructuur, houtimitatie, bicolor, aluminium-look, enz).

Bovendien zijn zowat alle vormen mogelijk: inzet-hoeken, ronde ramen, ovale ramen, kruisverdelingen, gebogen lijnen, schuine lijnen, strakke lijnen, enz. Wat ook de stijl van uw woning is, Raammakers kan u helpen.

Handig om weten: al onze pvc profielen worden ook nog eens volledig met staal versterkt

 

Prijs
Onderhoud
Isolatie / energie
Kleurenwaaier
Sterkte

 

ALUMINIUM


Aluminium is een sterk materiaal en daarom uitermate geschikt voor slanke en grote raampartijen.

Het is duurzaam, ongevoelig voor weersinvloeden en uiterst gemakkelijk te onderhouden.

Bovendien zijn ook hier zowat alle vormen mogelijk: inzethoeken, ronde ramen, ovale ramen, kruisverdelingen, gebogen lijnen, schuine lijnen, strakke lijnen, enz. Wat ook de stijl van uw woning is, u zal de juiste ramen en deuren bij ons vinden.

Handig om weten: ook bij aluminium kan u een grote variatie in kleurschakeringen terugvinden en bieden onze aluminium ramen en deuren een grotere bescherming tegen inbraak.

 

Prijs
Onderhoud
Isolatie / energie
Kleurenwaaier
Sterkte

 

 

PVC – ALUMINIUM

Het beste van twee werelden: MATO-ramen zijn aan de binnenkant uitgevoerd in pvc en bestaan aan de buitenkant uit gemoffeld of geanodiseerd aluminium. Zo combineert u de kwaliteiten en mogelijkheden van pvc en aluminium. Deze methode is uiterst geschikt voor dubbele en driedubbele beglazing. Raammakers garandeert een perfecte bevestiging van de aluminium buitenschaal op het kunststofprofiel.

Handig om weten: Deze ramen vallen perfect te combineren met aluminium schuifdeuren.

 

Prijs
Onderhoud
Isolatie / energie
Kleurenwaaier
Sterkte

 

HOUT

Ruim aanbod Hout Deur Profel Kwalitatieve Deuren

Hout is al eeuwen een erg populair materiaal voor ramen en deuren. De voordelen zijn bekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende geluidsisolatie. Ons vakmanschap zorgt mee voor een schitterend eindproduct met hoge afwerkingsgraad en een grote creatieve vrijheid (o.a. dankzij een grote keuze aan kleuren).

U kan erop vertrouwen dat alle dekkings- en afwerkingslagen volkomen onschadelijk zijn voor het milieu.

Onze houten ramen en deuren zijn standaard uitgerust met een inbraakwerend beslag. Daarnaast zorgen een ecologische drenking op waterbasis en een statisch aangebrachte dubbele toplaag voor een verhoogde duurzaamheid.

Handig om weten: ook voor passief en lage energiewoningen heeft Raammakers een prima oplossing in hout.

 

POPULAIR: Verweringslook

Afromosia verweringslook deur Profel Brasschaat Schilde Siergreep

Ramen en deuren in onbehandeld afrormosia of padoek kunnen voorzien worden van een transparante beits of verweringslook die manueel in 2 borstellagen wordt aangebracht. Met de verweringslook creëren we een houten raam of deur die, in tegenstelling tot bij natuurlijke verwering, een gelijkmatige zilverachtige look aanneemt.

 

Prijs
Onderhoud
Isolatie / energie
Kleurenwaaier
Sterkte

 

Uw keuze reeds gemaakt? Of bijkomende informatie nodig om al uw twijfels en vragen weg te nemen? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact op voor een vrijblijvend brochure.

Raammakers Schilde offerte aanvraag