Raammakers
thuis in ramen en deuren

Ontdek onze Fiets Actie*!

Door nu je renovatie bij Thuismakers, Raammakers of Keukenmakers vast te leggen, kan je ook genieten van een gratis elektrische fiets*.

*Actie geldig t.e.m. 26/10/2024. Vraag naar de voorwaarden in onze toonzaal.

Raammakers is verdeler van ramen en deuren van Profel

Raammakers is verdeler van ramen en deuren van Profel. Raammakers verdeelt bewust uitsluitend het ruime assortiment ramen en deuren van Profel uit hout, PVC en aluminium. We kunnen zo onafhankelijk en objectief advies geven over de materialen en de keuze van materialen.

Onze onderneming, met eigen vakmensen, heeft 15 jaar ervaring en zorgt voor de plaatsing van ramen, deuren en toebehoren, waarbij je kunt rekenen op een doorgedreven gepersonaliseerde aanpak met respect voor uw huis en uw interieur.

Voor wie prijs-kwaliteit belangrijk vindt, is dit dé ideale manier van werken.

“Met 15 jaar ervaring en vakmanschap in Profel ramen en deuren bieden we een persoonlijke service die ook nog eens ecologisch verantwoord is”

Een garagepoort die aansluit op de stijl van uw ramen en deuren? Of zonwering, vliegenramen en rolluiken om zowel insecten als de warmte buiten te houden? We helpen je er graag mee.

Profel is een 100 procent Belgisch bedrijf met meer dan 1000 werknemers, opgericht in 1948. Een familiebedrijf met 70 jaar expertise. Door voortdurende innovatie, eigen productie, investeringen in onderzoek en ontwikkeling behoort elk product tot het beste dat vandaag op de markt is. In onze eigen productie ateliers vervaardigen we elke dag honderden ramen en deuren.

Wil je graag een afspraak maken?