Voordeuren

Raammakers heeft een schitterende voordeur voor ieders budget. We maken de deuren immers op maat, waarbij jij het materiaal, profieltype, kleur, stijl, vorm en andere opties kunt kiezen. Eenvoudig of complex, alles kan.

Je kunt je deur dus helemaal zelf ontwerpen. Een speciale stijl, vorm of bijzonder glassoort? Dat kan. En daarnaast is er een bijna onuitputtelijk aanbod van accessoires waarmee je je voordeur helemaal kunt personaliseren.

Onze buitendeuren zijn thermisch en geluidsisolerend. Je hebt dus nooit last van lawaai buiten, en al evenmin van de warmte of koude. Je huis voelt altijd comfortabel aan.

“Voordeuren zijn het visitekaartje van je huis. Ze geven het huis een zekere statigheid en allure.”

Onze buitendeuren zijn thermisch en geluidsisolerend. Je hebt dus nooit last van lawaai buiten, en al evenmin van de warmte of koude. Je huis voelt altijd comfortabel aan.

Dankzij onze kleurencombinaties is jouw voordeur meteen de mooiste van de straat. Onze aluminium deuren zijn een voorloper in design. En onze PVC deuren zien er niet uit als plastic. Met onze speciale kleuren kun je ze niet eens van een houten of aluminium deur onderscheiden maar beschik je wel over alle voordelen van PVC.

Heb je graag een andere kleur aan de binnenzijde?
Geen probleem bij Raammakers!

Maar voordeuren moeten ons vooral het veilige gevoel geven dat ons gezin en onze bezittingen goed beschermd zijn. Onze buitendeuren zijn versterkt met staal en daardoor inbraakwerend. De houten en aluminium voordeuren hebben zelfs een eigen uniek verstevigingssysteem.

Samen met de PVC voordeuren beschikken ze over: zware en stabiele scharnieren, rvs-sluitstukken in het deurkader, inbraakwerende metalen sluitnokken en een driepuntssluiting met pen-haakprincipe. Want niets is fijner dan een veilig gevoel.

Je voordeur gaat een leven lang mee. Om ze schoon te maken heb je niet meer nodig dan een vochtige doek of zachte spons en wat water.

We blijven onze voordeuren verder ontwikkelen zodat je deur tot het beste behoort dat je op de markt kunt vinden.

En Raammakers zorgt voor een perfecte montage, afwerking en service.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN VOOR VOORDEUREN?