Over ons

Meer dan alleen ramen en deuren

Raammakers zag het licht in 2017 en onderscheidde zich meteen door doelbewust voor het Belgische merk Profel te kiezen.

Die keuze is niet lichtzinnig genomen. Profel is immers een van de beste leveranciers voor de Belgische markt voor ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

Door voor een Belgisch merk te kiezen dat alle materialen aanbiedt, kunnen we je onafhankelijk en objectief advies geven over de materialen en de materiaalkeuze.

Professioneel advies

Raammakers, dat is een team van vakmensen dat je dankzij continue bijscholing en ervaring persoonlijk begeleidt. We dragen dan ook niet zonder trots het kwaliteitslabel ‘Profel Expert’.

We zorgen voor de meest hoogstaande oplossing in functie van jouw stijl en budget. Of je nu hout, PVC of aluminium kiest, alles wordt met de grootste zorg en respect vakkundig geplaatst.

We maken van jouw woning graag je persoonlijke succesverhaal.

Voor alles de beste oplossing

Isolatie, stijl, ambachtelijk uiterlijk, kleur, maat, duurzaamheid, levensduur … er zijn heel wat factoren waar je moet aan denken als je een raam, deur, schuifraam, garagepoort of rolluik wil plaatsen.

Raammakers geeft je deskundig advies zodat je de beste beslissing voor jou en je woning kunt nemen.

“We maken van je woning graag je persoonlijke succesverhaal."

Efficiënt

We horen graag hoe we jou kunnen helpen bij het verfraaien van je woning. We werken daarbij zo efficiënt mogelijk. Voordat je onze toonzaal bezoekt, komen we graag eerst bij je langs. Door alles eerst ter plaatse te bekijken, weten we precies waar we allemaal rekening mee moeten houden en kunnen we je daarna in de toonzaal de voor jou allerbeste oplossingen tonen.

Milieuvriendelijk

We werken nagenoeg uitsluitend met recycleerbare en ecologische materialen. Zo beschikken we bijvoorbeeld over hout dat uitsluitend gelakt is op waterbasis.

Wil je graag een afspraak maken?