Werkwijze

Bij je thuis

Waarschijnlijk heb je de reflex om eerst bij ons in de toonzaal langs te komen, maar uit ervaring weten we dat het beter is dat wij eerst een bezoek aan jouw huis brengen.

We kijken dan naar wat bij jou mogelijk is, wat jouw wensen zijn op het vlak van veiligheid, isolatie en verluchting en wat de voor- en nadelen zijn van hout, pvc en aluminium in jouw specifieke situatie.

In de toonzaal

Na het bezoek aan je woning ontvangen we je graag in onze toonzaal waar we jou de beste oplossingen tonen op basis van het bezoek aan je woning.

We stellen je dan een overzichtelijke, realistische en vrijblijvende offerte.

Premies

Jouw project komt mogelijk in aanmerking voor premies, subsidies en fiscale voordelen. De interessantste zetten we graag voor je op een rijtje zodat je geen eurocent te veel betaalt.

"We dragen de grootste zorg voor jouw woning en werken alles netjes af."

Nauwkeurigheid voor alles

Nauwkeurigheid is van het allergrootste belang bij de plaatsing van ramen en deuren. Daarom komen we bij je thuis alles technisch opmeten volgens de normen van Profel. Met deze werkwijze past elke deur en elk raam perfect in de openingen van je huis.

Vakkundige plaatsing en afwerking

Met hun meer dan 15 jaar ervaring en kennis en vakmanschap weten onze plaatsers beter dan wie ook wat er allemaal komt kijken bij de plaatsing van ramen en deuren van Profel. We dragen de grootste zorg voor jouw woning en werken alles netjes af.

Onze glasheldere beloften

Onze offerte is je factuur

De prijs in de finale ondertekende offerte (bestelling) is de prijs waar we ons aan houden. We doen een grondige analyse vooraf. Je kunt rekenen op objectief advies over materialen, design en systemen. Omdat we alle materialen en systemen in huis hebben, zijn we niet bevooroordeeld.

Je huis is heilig

We streven altijd naar een relatie met wederzijds respect. We respecteren je woning, je meubelen, je vloerbedekking, je huisdieren. We richten geen ravage aan en laten geen puinhoop achter. We hebben een strikte gedragscode.

Alles moet kloppen voor we stoppen

Alles komt in orde. Daar zorgen we voor.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmannen blijven we ook achteraf verantwoordelijk voor het geleverde werk. Op onze ramen en deuren krijg je maar liefst 10 jaar garantie en op het hang- en sluitwerk 2 jaar. Voor de garantie op het geleverde werk door de Profel Expert maak je samen met hem afspraken.

Garantie

Wanneer alles mooi geplaatst is, krijg je klant een garantiecertificaat en een onderhoudsbrochure. Daarin vind je de garantietermijn en garantievoorwaarden.

De garantie is uiteraard niet geldig in geval van zelf veroorzaakte schade en overmacht (stormschade en dergelijke).

Wil je graag een afspraak maken?